După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 3 ianuarie 2016

Știripesurse.ro: Se anunță proteste în lanț în Europa și SUA pentru românii lăsați fără copii în Norvegia

Mii de români din ţară şi diaspora s-au mobilizat pe reţelele de socializare şi chiar în cadrul unor proteste de stradă pentru a susţine cauza familiei Bodnariu, o familie mixtă româno – norvegiană ai cărei copii au fost luaţi de Protecţia Copilului din Norvegia,  potrivit Adevărul.

Drama lui Marius şi Ruth Bodnariu a mobilizat zeci de mii de români din ţară şi diaspora, care au semnat o petiţie de susţinere a familiei Bodnariu. Cazul a declanşat şi reacţii ale autorităţilor române, fiind sesizat Guvernul şi Preşedintele României. De asemenea, mai mulţi parlamentari români au reacţionat pe această temă sesizând inclusiv organisme internaţionale. Avocatul Poporului din România s-a autosesizat în acest caz şi a cerut clarificări, susţinând că în cazul petrecut în Norvegia este posibil să fi existat abuzuri de putere şi de drept, săvârşite de către autorităţile pentru protecţia copilului. De asemenea, este posibil să se fi încălcat mai multe norme din legislaţia internaţională în domeniul drepturilor omului.

În paralel cu demersurile oficiale s-au organizat proteste la ambasadele Norvegiei din Bucureşti, Chişinău şi Madrid, iar în cursul săptămânii viitoare sunt autorizate mitinguri împotriva Barnevernet şi pentru susţinerea familiei Bodnariu în Londra, Dublin, Roma, Frankfurt, Bratislava, Praga, Bruxelles, Haga şi Varşovia.

Continuarea pe www.stiripesurse.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.