După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 3 ianuarie 2016

Samy Tuțac – Naţionalizarea copiilor, strategia statului asistenţial

Vorbeam astăzi cu cineva despre situația dureroasă a familiei Bodnariu, dar și despre legile diabolice, cu privire la așa zisa protecție a copilului, adoptate de tot mai multe state, inclusiv România. I-am amintit despre o declarație halucinantă făcută, acum câteva săptămâni, de șefa de la Protecția Copilului Timiș: "Părinții cred că, copiii sunt proprietatea lor, dar nu este așa." Mi-a spus:"Comuniștii ne-au naționalizat pământurile, casele și fabricile, ăștia vor sa ne naționalizeze copiii." 

Să ne naționalizeze copiii? Da, exact asta se întâmplă în timp ce noi ne vedem liniștiți de problemele noastre. Naţionalizarea copiilor este o idee care dă fiori, dar una care are sens. Dând statului şi sistemului de educaţie sarcina de a-i învăţa pe copii ce să creadă şi ce valori să adopte, familia este eliminată din ecuație. Și exact acest lucru se dorește, distrugerea familiei așa cum a gândit-o Creatorul. 

Peter Hitchens, un jurnalist din Marea Britanie care a studiat fenomenul naționalizării copiilor spune: "Când se afirmă despre copii că pot să vorbească pentru ei înşişi, ce vor să spună, de fapt, este că părinţii trebuie eliminaţi din discuţie. Nu vor cu adevărat să vorbească pentru ei, ci vor ca toţi copiii să facă ce vor ei şi ştiu că în calea acestui plan, casa părintească este cel mai mare obstacol.” 

Mai mult ca niciodată statul este incredibil de ostil familiei puternice, care susține căsătoria pe viață și o atitudine biblică față de creșterea și educarea copiilor. Sfatul lui Hitchens pentru părinți este extrem de provocator: "Fiți deosebit de vigilenţi. Nu vă imaginaţi că aceste lucruri trec. O greşeala pe care pot spune c-am făcut-o este că n-am realizat decât prea târziu cât de serioasă este problema. Este foarte serioasă. Vedeți ce puteţi face pentru a vă asigura că puteţi transmite ceea ce aţi moştenit şi ceea ce este datoria noastră fundamentală să transmitem următoarei generaţii. Pentru că, dacă n-o veţi face, nimeni altcineva n-o va face." 

Sper din toată inima ca drama familiei Bodnariu să se încheie cât mai repede posibil, iar copiii să se întoarcă la părinții lor, dar lupta noastră, cu acest sistem diabolic de gândire, este abia la început.

Pastor Samy Tuțac

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.