După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 31 ianuarie 2016

Protestul în favoarea familiei Bodnariu de la Castellon în cuvinte și imagini

Protestele pentru susţinerea familiei Bodnariu şi a altor familii ce se află în situaţii asemănătoare, a început azi 30 Ianuarie tocmai în îndepărtata Australie, la Melbourne, continuând în mai multe oraşe din România (Iaşi, Sibiu, Baia Mare, Bistriţa, Alba Iulia), şi terminând în Spania, la Castellon.
Protestul din Castellon, oraş în care se află o numeroasă comunitate română, a fost organizat de Biserica Penticostală Română „Eben Ezer” din această localitate (pastor Mihai Morar) şi a contat cu prezenţa a aproximativ 600 de persoane, atât din localitate cât şi din împrejurimi. De remarcat este aportul adus de fraţii din Elche (250 km distanţă) de unde au venit aprox. 60 de persoane cu un autobuz închiriat, la fel cum au venit şi cei 100 de fraţi din Valencia (80 de km). Pe lângă aceştia, au fost prezenţi fraţi din Ontinyent (150 km), din zona Vinaros – Alcanar (80 de km), din Reus (200 km) şi din Lerida (300 km). A fost prezent de asemenea un grup de fraţi din Arganda, împreună cu fratele Darius Neag, care au adus cu ei experienţa celor patru proteste organizate în Madrid, precum şi materialul de propagandă.
Protestul a contat de asemenea şi cu fraţii din bisericile baptiste din Castellon, precum şi cu un grup de la o biserică evanghelică spaniolă din Castellon, în frunte cu pastorul acesteia, care a avut şi un cuvânt pentru cei prezenţi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.