După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 20 ianuarie 2016

Pastor Ghiță Mocan – Sâmbătă, în centrul Oradiei, DECLAM, RECLAM și PROCLAM!

Cu ajutorul bunului Dumnezeu, sâmbătă, 23 ianuarie, la miezul zilei (ora 12.00), voi fi acolo, în centrul orașului. Pe esplanada vecină cu primăria și străjuită de biserici, alături de alți orădeni inimoși, vom rosti Numele Domnului, vom cânta din cântecele Lui și-L vom implora să se îndure de familia Bodnariu.
DECLAM acțiunile inumane ale statului norvegian cu entuzism învăluit cu indignare. Ceea ce ei au făcut pe ascuns, ca niște jefuitori de vieți, noi vom rosti cu glas durut în centrul orașului. A venit vremea când decibelii din biserici trebuie mutat în spațiile publice, acolo unde adevărul trebuie auzit cu necesitate.
RECLAM stilul mișel în care oameni fără suflet pretind că fac bine copiilor atunci când îi răpesc de lângă părinți. Nu e doar cazul familiei Bodnariu, ci a multor alte familii, nu neapărat de români. Aceste monstruozități se justifică printr-un pretext halucinant: bunăstarea și salvarea copilului. Reclam abuzul de putere de care dau dovadă instituțiile norvegiene și lașitatea lor crasă.
PROCLAM adevărul lui Dumnezeu despre familie conținut în Sfânta Scriptură. Cred că părinții nu sunt doar entități biologice care trebuie să procreeze, ci dascăli ai viitoarei generații. Mandatați de Domnul Dumnezeu, ei trebuie să fie mereu la datorie. Orice violare a statutului lor trebuie amendat pe toate căile posibile. Într-o Europă tot mai arogantă și atee, afirm că principiile și absoluturile sunt imuabile. Pentru că derivă din natura lui Dumnezeu, ele nu pot fi schimbate prin legi bizare și interese meschine.
VĂ AȘTEPT LA PROTEST! NU STAȚI ACASĂ!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.