După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 28 ianuarie 2016

Monitorul Cluj.ro: Protest de amploare la Cluj-Napoca pentru familia Bodnariu. Sunt aşteptate 5000 de persoane

Sâmbătă, în Cluj-Napoca, este programat un protest de amploare pentru susţinerea familiei Bodnariu din Norvegia, ai cărei cinci copii au fost luaţi de autorități.


Evenimentul va avea loc sâmbătă, 30 ianuarie 2016, în Piața Unirii din Cluj-Napoca, lângă Monumentul Memorandiștilor, între orele 13:00-15:00. Sunt aşteptate peste 5.000 de persoane. 

"Așteptăm să se facă dreptate, dorim să condamnăm abuzurile autorităților norvegiene și să solicităm autorităților noastre din România mai multă implicare. Să înceteze abuzurile autorității norvegiene asupra familiei în general și asupra familiei Bodnariu în particular. Ne exprimăm astfel susținerea față de familia Bodnariu și față de alte familii care trec prin aceeași situație", declară organizatorii acțiunii, comunitatea penticostală clujeană.

Continuarea pe www.monitorulcj.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.