După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 4 ianuarie 2016

Gândul.ro: Băsescu, atac dur la adresa lui Iohannis. „N-a mişcat nimic în cazul Bodnariu...”

Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat, duminică seară, că succesorul său, Klaus Iohannis, "nu a mişcat nimic" în ceea ce priveşte politica externă a României, cerând public ca Administraţia Prezidenţială să precizeze ce demersuri la nivel înalt a făcut în cazurile Gherguţ, Gologan şi Bodnariu.

"Autorităţile române sunt în stadiul în care nu fac nimic pentru cetăţeni. Îl avem pe amărâtul de Iulian Gherguţ, răpit în Burkina Faso, din aprilie 2015 şi nicio informaţie publică despre el. Avem în Malaezia un cetăţean român care a fost prins cu droguri, a fost condamnat la moarte şi nu se întâmplă nimic legat de aducerea lui în ţară, iar aici intervenţiile nu pot fi decât la un singur nivel, la regele Malaeziei, numai preşedintele. (...) Familia din Norvegia, Bodnariu, au 5 copii care le-au fost luaţi. Comunicatele MAE <<urmărim cu atenţie evoluţiile >> (...) sunt de un ridicol dincolo de orice limită", a comentat Băsescu la B1TV.

Continuarea pe www.gandul.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.