După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 21 ianuarie 2016

Adevărul.ro: Emoţie la întâlnirea cu familia Bodnariu: „Incredibil cum rezistă Marius şi Ruth în această suferinţă!“

Delegaţia de parlamentari români care a mers în Norvegia pentru cazul Bodnariu s-a întâlnit cu părinţii celor 5 copii. Senatorul UNPR de Constanţa Marian Vasiliev descrie întrevederea cu Marius şi Ruth Bodnariu, cărora autorităţile norvegiene le-au luat copiii de acasă, acuzându-i de abuz.

„Am avut discutii de peste patru ore cu guvernatorul regiunii Sogn og Fyordane, dna Anne Karim Hamre, precum si cu reprezentantii consiliului local... argumente, puncte de vedere...Am incheiat intalnirea intr-o nota optimista. Ne deplasam la familia Bodnariu. Trebuie sa ascultam absolut toate partile“, anunţa senatorul Vasiliev înainte de întâlnirea de miercuri, 20 ianuarie.

După contactul cu Marius şi Ruth Bodnariu, parlamentarul român a declarat: „O intalnire care m-a miscat profund. Durere, ingrijorare si speranta. Lacrimi si rugaciune. Pregatirea planului care sa ne duca la succes. O familie cu sufletul sfasiat, dar increzatoare in Dumnezeu si in bunatatea, in final, a oamenilor. O familie cu sufletul ars de dorinta de a-si strange copiii la piept. Familia Bodnariu“, a relatat Vasiliev pe contul său de Facebook.

Parlamentarul mărturiseşte că reuniunea a fost emoţionantă. „La sfarsitul intalnirii cu familia Bodnariu, parintele Macarie, episcopul romanilor din Europa de Nord (care s-a implicat profund in aceasta actiune), a rostit, impreuna cu noi toti aflati in casa, rugaciunea "Tatal nostru". A fost momentul care a adus lacrimi in ochii tuturor. Nimeni nu a facut fotografii, nimeni nu a spus nimic. A fost doar un moment in care toti ne-am rugat lui Dumnezeu. Celor care, ca de obicei, au ceva de comentat referitor la deplasarea si demersurile noastre, le doresc sa simta ce am simtit noi in casa familia Bodnariu. Si poate doar atunci, vom fi cu totii mai buni“, mai scrie Marian Vasiliev.


Citeste mai mult: adev.ro/o1asjd

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.