După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 31 ianuarie 2016

ActiveNews.ro: VIDEO Protest de amploare în Italia față de uniunile civile între persoane de același sex: O societate care nu mai are limite este o societate care înnebunește

Sute de mii de italieni care se opun uniunii civile între persoanele de același sex au manifestat sâmbătă la Roma împotriva unei propuneri de lege în acest sens care se dezbate în parlament. La manifestația intitulată "Family Day" au luat parte inclusiv părinți ai homosexualilor, care se opun actului normativ extrem de contestat. Legea ar permite cuplurilor gay și adopțiile.

Sute de mii oameni, conform autorităților, două milioane - potrivit organizatorilor, au manifestat la Roma. Manifestanții au purtat steagul Italiei și bannere pe care scria "NU uniunilor civile", transmite AP.

Italia este ultimul mare stat din Europa Occidentală în care cuplurilor homosexuale nu li se recunoaște niciun statut. "Cât mai multă lume trebuie să participe, amintiți-vă că este singura armă de care dispunem", a declarat vineri organizatorul Zilei familiei", Massimo Gandolfini.

"O societate care nu mai are limite este o societate care înnebunește", a spus Gandolfini în fața copiilor, părinților și bunicilor adunați la protestul din orașul etern.

Continuarea pe www.activenews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.