După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 14 ianuarie 2015

Întâlnire pentru familii la Biserica Agape Timișoara


✉ Scrisoare misionară: Familia Gabriela şi Raja Rai, India


Dragii noştri fraţi şi surori,

    Vă dorim un Nou An plin de binecuvântări de sus! Ne rugăm ca Domnul să vă poarte în carul Său de biruinţă în acest nou an şi să fiţi martorii credincioşiei Lui minunate!
    Dorim să vă mulţumim fiecăruia în parte pentru toate rugăciunile înălţate pentru noi în anul care a trecut, pentru toate încurajările şi tot sprijinul trimis, pentru sacrificiile făcute pentru a ajuta nevoilor noastre şi ale lucrării de aici! Fie ca Domnul să vă răsplătească cu mult mai mult!
    În anul care a trecut, L-am văzut pe Domnul făcând mari minuni pentru noi. El ne-a ajutat cu viza de soţie şi, chiar dacă am trecut prin mari dificultăţi să o obţinem, Domnul ne-a sprijinit şi ne-a dat izbândă! De asemenea, Domnul ne-a dăruit cel mai minunat dar: pe fiul nostru, Baruch Aaryav. Inimile noastre sunt pline de recunoştinţă pentru Domnul nostrum, care merită toată slava! Îi mulţumim că în toate se îngrijeşte de noi cu atâta dragoste şi credincioşie şi ne rugăm ca în noul an Domnul să ne folosească tot mai mult pentru a-I aduce slavă!
    Prin harul Domnului am avut parte de sărbători cu adevărat binecuvântate şi speciale. Prin dărnicia dumneavoastră am reuşit să pregătim mici cadouri pentru copiii şi tinerii bisericii de aici, pentru unii dintre ei fiind singurul cadou primit.
Un motiv special de rugăciune este pentru cumnatul meu, care nu este creştin. El este alcoolic şi de multe ori o bate pe soţia lui (sora lui Raja). Ea vine la biserică împreună cu cei doi copii ai lor, dar încă nu sunt pe deplin predaţi Domnului. Chiar înainte de Crăciun, în timp ce era la vânătoare, şi-a ars toată faţa şi o mână printr-o explozie, în timp ce fabrica un fel de explozibil pentru vânat. Împreună cu Raja şi cu Baruch am fost şi am vorbit cu el, îndemnându-l să-şi predea viaţa Domnului, care îl iubeşte şi l-a salvat de moarte, pentru a-i mai dărui o şansă de a se pocăi. Vă rugăm să mijlociţi pentru el şi familia lui. De asemenea, să vă rugaţi şi pentru mine şi Baruch, pentru că suntem amândoi răciţi şi acum e sezonul rece aici şi e destul de greu să ne facem bine, dar nimic nu-i prea greu pentru Domnul şi ne rugăm să ne facem bine cât mai curând.
    Un alt motiv de rugăciune este extinderea vizei mele. Am depus documentele în octombrie, dar încă nu am primit răspuns. Rugaţi-vă ca Domnul să ne folosească cât mai mult aici, în Gorubathan, pentru cât timp doreşte El să fim aici.

    Vă mulţumim că ne păstraţi în rugăciuni!
    Domnul să vă binecuvinteze!

    Cu dragoste în Domnul, 
    Gabriela, Raja şi Baruch Rai

Gabriela Rai este membră a Bisericii Baptiste Nr. 2, Speranţa, din Braşov şi slujeşte pe câmpul de misiune alături de Biserica Harul, din Jalpaiguri, India, în lucrarea cu copiii şi cu femeile.

Pentru a susţine şi financiar lucrarea în care este implicată Gabriela, este deschis următorul cont:

RON RO95 WBAN 2511 0000 8380 1052  Banca Intesa Sanpaolo, Sucursala Piaţa Sfatului, Braşov
 Adresa de contact: gabi7us@yahoo.com

Vezi şi celelalte scrisori misionare în pagina:

Puls misionar român


Pastor Iosif Berce la Biserica Penticostală Filadelfia Göteborg, Suedia


Florin Ianovici - Cel ce ne însoțește (12 Ianuarie 2015)

Vezi şi ultimele noutăţi în pagina