După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 30 decembrie 2015

✉ Scrisoare misionară: Familia Gabriela şi Raja Rai, India

De aceste sărbători ne rugăm ca Domnul nostru scump să vă umple inimile de pacea, bucuria și dragostea care se revarsă peste noi prin nașterea Mântuitorului nostru! 

    Ce dragoste măreață ne arată Domnul nostru prin venirea Sa în lume într-un chip atât de umil, asemănându-se nouă în toate lucrurile, dar fără păcat, așa încât să poată fi pentru noi un Mare Preot milos și vrednic de încredere! Ce dragoste măreață S-a coborât la noi pentru ca noi să putem urca la tronul Său de har și să găsim îndurare!

       Domnul nostru merită toată slava! El a venit să aducă lumină în întunericul care ne înconjoară! Ce har și dar măreț am primit noi, cei care am cunoscut pe Mântuitorul! Dar și ce chemare măreață am primit, aceea de a răspândi această Lumină în jurul nostru!

      Vă rugăm să vă rugați împreună cu noi ca de aceste sărbători și întotdeauna Lumina Domnului să strălucească prin fiecare dintre noi, oriunde ne aflăm! 

      Ne-am bucura să vă rugați și pentru noi aici, în mijlocul întunericului Indiei, să fim lumini și să reflectăm cu putere dragostea Mântuitorului!
         
     Vă mulțumim toturor celor care continuați să ne păstrați în rugăciunile dumneavoastră. Domnul a lucrat într-un mod minunat și pașaportul meu a ajuns deja în India și acum așteptăm să îl primim de la ambasada din Delhi, ca mai apoi să continuăm procesul cu cardul de cetățenie.

De aceste sărbători suntem în Gorubathan, implicați în lucrare cu adunarea de aici. Prin harul Domnului am pregătit câteva mici cadouri pentru copiii și tinerii din biserică, știind că pentru mulți dintre ei, acestea vor fi singurele cadouri primite de Crăciun. Ne rugăm ca ei să vadă dragostea Domnului în noi și ei, la rândul lor, să primească dragostea Lui și să își dăruiască inimile Lui!
 
     
Domnul să vă binecuvânteze de aceste sărbători și în Noul An cu prezența Sa în fiecare moment, oriunde vă aflați și în orice faceți după voia Lui!

            
Cu dragoste în Domnul,
 
            Raja, Gabriela și Baruch Rai

Gabriela Rai este membră a Bisericii Baptiste Nr. 2, Speranţa, din Braşov şi slujeşte pe câmpul de misiune alături de Biserica Harul, din Jalpaiguri, India, în lucrarea cu copiii şi cu femeile.

Pentru a susţine şi financiar lucrarea în care este implicată Gabriela, este deschis următorul cont:

RON RO95 WBAN 2511 0000 8380 1052  Banca Intesa Sanpaolo, Sucursala Piaţa Sfatului, Braşov
 Adresa de contact: gabi7us@yahoo.com

Vezi şi celelalte scrisori misionare în pagina:

Puls misionar român

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.