După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 24 decembrie 2015

Pastor Cristian Ionescu – Să sărbătorim veșnicia fără Irod, fără Barnevernet!

Un Crăciun fericit 
în pustiu

Să mă iertați, nu cred că trebuie să aștept Crăciunul ca să-L sărbătoresc pe Isus! Înțeleg clișeul amvonal, l-am folosit și eu de multe ori, dacă nu chiar în fiecare an. Înțeleg și conceptul bucuriei mântuirii pe care nu ni le poate nimeni răpi (nici mântuirea bucuriei, nici bucuria mântuirii), dar bucuria credincioșilor poate fi de multe ori tristă și înlăcrimată iar pentru mântuire am renunțat la tot!

Nu am cum să nu sărbătoresc Crăciunul, nimeni nu poate dura într-un regim de totală austeritate. Chiar dacă ți-ai propune, nu te lasă ceilalți! Cu toată amărăciunea, după mai bine de o lună de luptă, nu strică să încercăm un zâmbet scurt și trist.

Am citit câteva articole scrise de colegi și anul acesta, se pare, nimeni nu prea are un Crăciun exuberant. Toți scriu de nori și ploaie (pe la noi așa este, literalmente), Irod și Irozi, Christmas fără Christ și sărbătoare fără sărbătorit (cu s mic, în sensul de a nu sărbători)!

Mi se pare decent! Marius și Ruth sunt încă fără copii și m-aș simți vinovat să fiu vesel. Anul acesta, inimile noastre să fie pline de „bucuria Domnului, tăria noastră”, să-L sărbătorim pe Isus care a venit să ne mântuiască, dar să nu uităm, în viața aceasta, de multe ori, Crăciunul este pustiu!

Nu, nu vom strica sărbătoarea dacă la serviciile de sărbătoare vom vorbi din nou și vom plânge în rugăciune cu și despre familia Bodnariu!

Copiilor le este dor de părinți, părinții se topesc fără copii, acestea sunt noutățile de Crăciun! Ultima întâlnire a fost foarte grea! De fapt, vă amintiți de interviul în care Ruth nu se putea bucura că pentru prima oară de când i s-au luat, va putea fi cu băieții, pentru că nu putea suporta gândul că-i vor fi din nou luați?

Barnevernet, Irodul norvegian de serviciu, recrează săptămânal tragedia pe care au adus-o în familia Bodnariu: cea mai nesimțitoare reuniune și iar despărțire care li s-a dat, chiar în prag de sărbătoare.

Este și aceasta o încercare – grea, grea de tot – prin care Dumnezeu are un scop! M-am gândit zilele acestea, cum ar fi mai bine: să sărbătorim cu bucurie ca să dovedim că planurile sinistre ale celui rău nu ne pot răpi bucuria, sau să nu mai sărbătorim deloc ca să stârnim un dram de simțire (cât și dacă mai este) în inimile oamenilor. Aici, dragii mei, nu merge cu strategii: dacă sărbătorim, Barnevernet zice că nu ne pasă, dacă nu, atunci mediul este prea inhibat pentru copii.

Deci, zic și eu, haideți să sărbătorim prin credință! Să sărbătorim ziua când cei cinci copii vor fi din nou cu părinții! Să sărbătorim veșnicia fără Irod, fără Barnevernet! Să sărbătorim ziua în care Dumnezeu ne va da dreptate!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.