După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 17 decembrie 2015

† Breaking News: Barnevernet dă înapoi spre repatriere copiii! (?)

ALELUIA! SPER SĂ FIE ADEVĂRAT! MAI MULT CA ORICÂND, LA ACȚIUNE!

Numai ce am primit știrea, nici nu știu dacă să mă bucur încă, sau dacă e așa, dar se pare că în urma presiunilor internaționale, în Norvegia s-a dat legea ca Barnevernetul să dea înapoi spre repatriere copiii luați din familii etnice!
Oameni buni, se pare că sistemul se prăbușește! Am verificat din mai multe surse știrea și înțeleg că e adevărat! Marius și Ruth au fost alertați și au încercat să verifice, există materialul publicat, în norvegiană, dar ei au înțeles și sunt optimiști!
Am cerut Domnului să le dea copiii înapoi și El a hotărât să dărâme sistemul opresiv! Doamne dă să fie așa! Încă mă frec la ochi!

Acum, nu ne putem permite să ne oprim! Dacă e o farsă (ceea ce nu cred) cu atât mai mult, dar și dacă e adevărat, nu uităm de copiii din familii de norvegieni creștini! Se pare că Domnul ne dă în mâini o mare biruință și nu avem voie să ne mulțumim cu puțin!
Pentru adevăr și dreptate, pentru copii și familii nedreptățite, pentru munca și sacrificiul lui Cristi Țepeș și a multora, continuăm protestele și demersurile cu mai mult avânt!
Materialul este AICI.
Pastor Cristian Ionescu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.