După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 17 noiembrie 2015

• Vitamina Zilei: Pastor Teofil Ciortuz – Săptămâna are șapte zile

Şase zile să lucraţi, dar ziua a şaptea este Sabatul, ziua de odihnă, cu o adunare sfântă.” (Leviticul 23:3)

În timpul revoluției franceze din timpul lui Robespierre, săptămâna de șapte zile a fost înlocuită cu săptămâna de zece zile. S-a observat imediat că oamenii și animale nu au putut rezista având doar o zi de odihnă din zece. Oamenii au început să se îmbolnăvească și vitele s-au prăbușit pe câmpuri. Curând, au trebuit să se întoarcă la săptămâna de șapte zile. A fost demonstrat în mod clar că modelul lui Dumnezeu nu trebuie să fie încălcat.

Celulele din corpul uman mor și sunt înlocuite în mod constant. Trupul uman funcționează pe un ciclu de șapte ani în care, într-o perioadă de șapte ani, fiecare celulă din organism este înlocuită.
Există astfel de un design incredibil care se arată în natură. Pretutindeni putem vedea amprenta lui Dumnezeu în toată creația.

(Traducere și adaptare după http://www.cai.org)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.