După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 28 noiembrie 2015

ActiveNews.ro: Polițistul ucis în atacul de la clinica de avorturi era și pastor!


Un bărbat înarmat a deschis focul la ora 11:38 la o clinica de avorturi Planned Parenthood din Colorado Springs, din motive încă necunoscute. Potrivit locotenentului Buckley citat de LifeSiteNews, patru sau cinci ofițeri de poliție și un număr necunoscut de civili au fost împușcați, un ofițer și doi civili fiind uciși. 

Polițistul este Garret Swasey. Acesta era și pastor, foarte apreciat pentru curajul și credința lui. Swasey era căsătorit, avea doi copii de 10 respectiv 6 ani, iar cel mai bun prieten a spus despre el că punea întotdeauna salvarea vieților celorlalți mai presus de viața lui. A participat adesea la misiuni riscante. Domnul Dontanville, un alt membru al bisericii unde era pastor Garret Swasey, a afirmat că deși acesta nu era de acord cu industria avortului, totuși a fost acolo pentru a salva viețile celor afectați de incident.

Continuarea pe www.activenews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.