După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 17 octombrie 2015

Tion.ro: Flashmob în centrul Timișoarei pentru combaterea și prevenirea traficului de persoane

Scris de AdrianPanduru - Asociația WorldTeach va marca la Timișoara Ziua Europeană Împotriva Traficului de Persoane cu un flashmob, care va avea loc în centrul urbei de pe Bega. Evenimentul face parte dintr-un program amplu care se concentrează asupra prevenirii și combaterii fenomenului traficului de persoane, dar și asupra restaurării și reabilitării celor care au căzut victime acestui flagel.

Astfel, în 18 octombrie, începând cu ora 19.30, în fața Operei din Timişoara va fi organizat un flashmob de conștientizare asupra acestui fenomen îngrijorător.

Duminică, înainte de flashmob, voluntarii asociaţiei vor împărți în centrul Timișoarei pliante și materiale informative. La realizarea flashmob-ului, care va avea de toate, de la dans până la întruchiparea persoanelor care au căzut pradă “sclaviei moderne”, vor participa o parte din elevii de la Colegiul Tehnic „Ion Mincu” din Timișoara, coordonați de profesorul Marius Cimpoae, dar și dansatori din cadrul Școlii de dans Tango Embrace Timișoara.

Viziunea WorldTeach este de a construi un centru pentru reabilitarea victimelor abuzurilor, care se va numi „Butterfly”.
Continuarea pe www.tion.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.