După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 6 octombrie 2015

✉ Scrisoare misionară: Zsolt Nagy, Peru

Iubiţii mei,
        
   Datorită faptului că Dumnezeu ascultă rugăciunile noastre, pot să vă scriu că am ajuns cu bine în Lima, Peru.
    
Aş vrea să vă mulţumesc că m-aţi sprijinit în această decizie. Vă mulţumesc pentru fiecare rugăciune înălţată la Tatăl pentru mine, pentru sprijin financiar şi pentru fiecare încurajare. Vreau să vă spun că sunteţi o binecuvântare pentru mine. Dumnezeu să vă binecuvânteze şi să vă răsplătească fiecare sacrificiu cu care aţi contribuit în a duce vestea bună oamenilor care nu au acces la Evanghelie.
      
Imediat după ce am ajuns în Lima, satan s-a pus pe treabă şi s-a defectat maşina în mijlocul traficului. Cum oamenii de aici sunt mai grăbiţi, s-au enervat şi au claxonat, dar, slavă Domnului, problema s-a rezolvat într-un timp foarte scurt... şi aşa am ajuns cu bine la misiunea Segadores din Lima. Vom sta până marţi în Lima şi miercuri, cu ajutorul Domnului, vom porni spre junglă.
 
  Rugaţi-vă pentru protecţie în această călătorie, pentru a ajunge cu bine în Atalaya. Rugaţi-vă pentru un timp util şi binecuvântat acolo şi să pot să învăţ cât mai repede limba spaniolă, să pot fi de folos cât mai repede. Rugaţi-vă ca Domnul să mă călăuzească mai mult în ceea ce priveşte misiunea pe termen scurt.
       
Datorită faptului că în junglă accesul la internet e mai limitat, probabil voi scrie mai rar. Însă cât va fi posibil, voi mai scrie în detaliu despre mine, despre lucrarea de acolo şi, bineînţeles, motive de rugăciune.
   
    
Vă mulţumesc din suflet că sunteţi părtaşi în aceasta lucrare. Fiţi binecuvântaţi din belşug. Dumnezeul nostru să fie cu voi şi să vă răsplătească!
    
Sunt şi rămân recunoscător pentru tot ce faceţi ca această lucrare să înainteze spre gloria Numelui lui Dumnezeu!
        
       Robul lui Hristos şi al vostru frate,
            Zsolti

Zsolt Nagy este membru în Biserica Creştină după Evanghelie de limba maghiară, din Crasna, judeţul Sălaj.

  Contact: Tel: 0752145116, e-mail: nzsolty_22@yahoo.com

  Pentru susţinerea financiară este deschis următorul cont:
RO83BRDE320SV20936253200

Vezi şi prima:

✉ Scrisoare misionară: Zsolt Nagy


Vezi şi alte scrisori misionare în pagina:

Puls misionar român

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.