După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 7 octombrie 2015

✉ Scrisoare misionară: Liviu şi Amalia Acatrinei, Peru

 Dragii noştri,

       Este o bucurie pentru noi să ştim că putem conta oricând pe rugăciunile voastre şi că aici, unde suntem, departe de casă şi familie, nu suntem singuri, pentru că vă avem pe voi alături şi pentru că sunteţi cei care ne poartă pe braţe de rugăciune.

        Dumnezeu şi-a arătat bunătatea încă o dată faţă de noi şi a răspuns rugăciunilor voastre şi alor noastre. Am ajuns cu bine în Atalaya, chiar cu o oră mai repede deoarece, spre surprinderea noastră, au început să asfalteze o porţiune din drumul spre junglă. Mare e Dumnezeu şi multe face El pentru noi, fără să merităm. Ne-am rugat şi ne rugăm să se îmbunătăţească drumurile din junglă, dar nu ne aşteptam ca să înceapă chiar să asfalteze. Asta chiar că e o minune de la Dumnezeu.

         Copiii au fost bine pe durata călătoriei, Debora având ceva dificultăţi (dureri de burtă, ameţeli, vomă) când am traversat Ticlio (5000 m), însă odată trecuţi de partea cealaltă a muntelui s-a liniştit, a adormit şi totul a fost bine. Mulţumim din inimă pentru rugăciuni.

          Casa am găsit-o mai curată ca data trecută, însă tot nu am scăpat de invazia şobolanilor care şi-au făcut de cap printre haine şi lucruri, aşa că la momentul acestă încă suntem în plină curăţenie. Aici e cald şi bine, aşa că ne bucurăm din plin de vreme bună.

          Ne-am văzut deja cu câţiva fraţi, că unii nu au mai avut răbdare şi au venit să ne viziteze imediat ce au auzit că suntem din nou în Atalaya. Mulţumim Domnului pentru că oriunde am merge, El ne scoate înainte oameni care ţin la noi, ne iubesc şi ne apreciază, ceea ce face mai uşoară despărţirea noastră de familie şi cei dragi.

         Vă lăsăm în mâna bună a Tatălui nostru, dorindu-vă din plin binecuvântările Lui în viaţa de zi cu zi, în lucrare şi în lupta credinţei. Luptăm împreună, strâns uniţi pentru înaintarea Împărăţiei Lui, pentru că vremea este pe sfârşite şi trebuie să lucrăm cât încă mai e ziuă.

          Cu căldură şi apreciere, de departe, dar totuşi aproape de voi,
            Liviu şi Amalia Acatrinei


       P.S. Mulţumim celor care v-aţi făcut timp să ne scrieţi. Am primit mesajele de la voi, însă ne cerem scuze că nu putem să vă răspundem personal în momentul acesta. Aşteptăm să ne terminăm curăţenia, să ne intrăm în ritm şi ne vom face timp să vă răspundem fiecăruia în parte.

Familia Acatrinei este membră a Bisericii Creştine după Evanghelie, nr. 4 din Iaşi. Au plecat în Peru pe termen lung în anul 2007 şi şi-au început lucrarea în tribul Asheninka, alături de familia Dumitru, tot misionari români. Sunt implicaţi în lucrarea de plantare de biserici a misiunii Segadores şi scopul lor este să ducă Evanghelia celor care nu au avut niciodată posibilitatea să audă despre Dumnezeu.
liviu_aca@yahoo.com
amy11_grace@yahoo.com
Dacă doriţi să susţineţi şi financiar lucrarea familiei Acatrinei în Peru sunt deschise următoarele conturi:

RON RO78BRDE240SV68334902400
USD RO46BRDE240SV75299172400
EUR RO22ERDE240SV87247142400

BRD, Agenţia Dimitrie Mangeron, Şos. Naţională, nr.55, Iaşi

Vezi şi celelalte scrisori misionare în pagina:

Puls misionar român

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.