După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 17 octombrie 2015

Pastor Ovidiu Petric – Cultura morții avortive a mai câștigat o bătălie în California

Industria avorturilor a fost promovată din nou printr-o lege semnată de curând de Jerry Brown, guvernatorul statului California, prin care centrele de consiliere impotriva avorturilor / centrele sarcinilor de criza sunt obligate de guvern sa isi sfatuiasca pacientele sa se gândească si la varianta avortului ca o opțiune.

Politica liberală a democraților - ce se află și in spatele uriașei organizații Panned Parenthood si altor câtorva organizații "criminale" finanțate anual pe banii statului si prin alte zeci de milioane de dolari primite ca donatii din partea sustinatorilor - promovează din plin avortul ca stil de viața.

O alta libertate de exprimare este încălcată de asa zis cea mai matură democrație a lumii, printr-o imixtiune scandaloasa a statului in viata acestor organizații private cărora mai nou li se impune agenda de lucru. Este oare de datoria guvernului sa impună unui ziar ce sa scrie, unei Biserici ce sa-i predice pastorul sau unei scoli private ce să predea elevilor săi? Daca nu, ce caută guvernul in a forța angajații acestor clinici sa promoveze materiale (pro-avort) ce încalcă din plin libertatea de constiinta a acestora, iar pe langa asta, clinicile trebuie și să își plătească toate cheltuielile pentru tipărirea unor astfel de materiale ce nu susțin nimic altceva decat cultura morții si industria avorturilor?

La nivel național in America exista 4.000 de clinici de sarcina de criza, care în curând vor fi constrânse si obligate de către guvern sa distribuie astfel de informații ce vor face reclama avortului pe banii privati. Aceasta nu este decat o alta dovada ca statul intra încălțat din ce in ce mai des in viata privată uzurpand libertatea de exprimare printr-un abuz de autoritate. Controlul statului, ce se vrea a fi democrat, devine din ce in ce mai conturat si vizibil, contrazicand principiile fundamental democratice prin care s-a format.
 
Demnitatea vieții a fost din nou terfelita intr-un interval de doar doua saptamâni de către acelasi guvernator al Californiei, Jerry Brown, care zilele trecute semna aprobarea legii sinuciderii asistate medical. Legiuitorii profund corupți de pacat pentru care viata nu mai are preț la naștere, sunt consecvenți in dispretul lor față de viața si atunci cand vine vorba de finalul acesteia.


Pastor Ovidiu Petric

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.