După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 17 octombrie 2015

Marius Cruceru la Biserica Iris Cluj-Napoca

Duminică, 18 octombrie, vom începe o nouă serie asupra unui subiect controversat în lumea evanghelică: disciplinele spirituale. De ce ar fi controversată o temă care conține un lexem din aceeași rădăcină din care este derivat și cuvîntul discipol?
Pentru că sîntem cu musca pe căciulă. Cea mai mare pierdere a creștinismului contemporan este UCENICIA, relația mentor-ucenic, maestru-discipol, relație care a făcut creștinismul un imperiu de temut pentru împărații vremii la nici 60 de ani de la crucificarea Celui care l-a fondat.
La vremea cînd au apărut cărțile lui Foster, unii au îmbrățișat fără ezitare sugestiile autorului, alții au acuzat noua tendință ca fiind o posibilă întoarcere la o soteriologie a faptelor de influență catolică. Ne întoarcem din nou la Catolici? Facem metanii și pelerinaje ca la ortodocși? Mergem în cer prin fapte? Unde mai este harul, dar lucrarea Duhului în caracterul nostru? N-ar trebui să ne lăsăm în seama lucrării Domnului, care lucrează subtil, prin harul lui, nu prin faptele noastre?
-----------------------------------------------------------------------
Duminică seara, începînd cu orele 18.00, Biserica Iris, Cluj. Strada Sobarilor, pentru bobocii studenți care încă nu știu unde este Biserica Iris.
Mai multe: AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.