După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 6 octombrie 2015

Conferința pentru femei Emerge 2015 la Oradea

EMERGE este o conferință pentru femeile creștine care sunt gata să fie mai mult și să facă mai mult. Tema conferinței Emerge 2015 este: Femei care influiențează. 
Scopul conferinței este să chemăm afară din umbră, să echipăm și să dezlegăm „liderul“ din tine.

Numele cuprinde toate acestea. „EMERGE: a apărea din ceva sau de după ceva; a ieși dintr-o experiență, stare sau situație, mai ales din una dificilă; a deveni cunoscut sau evident; a se ridica.“

Sunt binevenite toate femeile care sunt interesate de slujirea pastorală, de slujirea cu copiii, cu tinerii sau cu femeile; de afaceri, din domeniul sănătății, lege, artă, educație etc. Toate lucrurile cu privire la această conferință vor reflecta valoarea și importanța pe care o au femeile în Împărăția lui Dumnezeu. Va fi prezentată o abordare holistică în ceea ce privește persoana: duh, suflet și trup.

Invitațiile sunt împărțite femeilor din întreaga Românie. Conferința este organizată de către EMERGE, membru al rețelei Next Level International [www.nlieurope.com], în Oradea. O echipă internațională de femei lideri este mobilizată pentru a se asigura că sacrificiul timpului și resurselor dumneavoastră va fi o investiție bună în viitorul dumneavoastră. Echipa de lideri va da învățături pe baza Bibliei, testate în viață și, uneori, amuzante, din abundența experienței lor ca lideri.

 Avem așteptarea ca participantele să formeze un adevărat mozaic de femei din diferite culturi bisericești și cu diferite contexte profesionale, astfel încât veți avea o experiență uimitoare învățând una de la alta. Această întrunire promite să reflecte imaginea conducerii vibrante și sănătoase a secolului XXI.
Dacă cele de mai sus sună ca ceva din care ați vrea să faceți parte, înscrierile au început deja și candidații vor fi acceptați pe principiul „primul venit, primul servit“. Este bine să vă înscrieți din timp.
Mai multe detalii: AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.