După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 7 octombrie 2015

Accente: „Furtuna homosexuală” loveşte din plin în Vatican

„Vreau ca Biserica şi comunitatea catolică să ştie cine sunt. Un preot homosexual, fericit şi mândru de propria identitate”.
Nu, nu este gluma vreunui blogger care s-a supărat pe catolici, sau a celor de la Academia Caţavencu. Sunt cuvintele lui Krzysztof Charamsa, un preot catolic ce zilele trecute a ieşit în public pentru a-şi declara identitatea sexuală, într-un amplu interviu publicat de Corriere dela Sera şi apoi într-o conferinţă de presă într-un restaurant din Roma, unde pe lângă afirmaţiile ce i-au şocat pe toţi, cu gesturi de tandreţe cum vezi doar la îndrăgostiţi, şi-a prezentat în public partenerul, cu care trăieşte de câţiva ani.
Sunt dispus să plătesc consecinţele, dar este momentul ca Biserica să deschidă ochii faţă de credincioşii gay şi să înţeleagă că soluţia care este propusă pentru ei, abstinenţa totală pentru viaţa intimă, este inumană”, a spus Charamsa în conferinţa de presă.
Krzysztof Charamsa, un preot polonez de 43 de ani, nu este un preot oarecare. De 17 ani locuieşte în Roma, unde din anul 2003 (la doar 31 de ani) este membru în Congregaţia pentru Doctrina Credinţei, comisie ce are ca misiune tocmai apărarea doctrinei Bisericii. De asemenea este secretar al Comisiei Teologice Internaţionale de la Vatican şi profesor de teologie la Universitatea Pontificală Gregoriană şi la Universitatea Pontificală Regina Apostolorum din Roma.
Continuarea pe www.benidradici.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.