După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 1 septembrie 2015

Știripesurse.ro: Lider al Cultului Penticostal: Refugiaţii din Siria, ca românii înainte de '89

Miile de persoane care se refugiază în Europa din calea războiului din Siria seamănă cu românii dinainte de 1989, care îşi riscau vieţile pentru a scăpa de sub jugul comunist. Este opinia lui Pavel Riviş-Tipei, cel care a condus timp de 20 de ani (1994-2014) Cultul Creştin Penticostal din România.

Liderul religios afirmă că românii şi restul popoarelor creştine din Europa trebuie să fie dispuşi să-i ajute pe refugiaţi, în acord cu învăţăturile biblice. "Opinia mea personală şi dreaptă, raportată la Biblie, este că trebuie să fim întotdeauna gata să ajutăm toţi oamenii. Biblia spune 'Faceţi bine tuturor oamenilor!'. Suntem chemaţi să facem bine tuturor oamenilor. Să nu uităm că înainte de '89 cam asta se întâmpla şi la noi, când unii traversau Dunărea şi alţii treceu printre gloanţe numai să scape de starea jalnică a comunismului şi să ajungă într-un loc unde să trăiască o viaţă câtuşi de puţin mai confortabilă. Mi-e milă de ei. Am văzut şi eu ştirile. Părerea mea e că şi comunitatea europeană şi toate ţările, mai ales ţările care pretind că sunt creştine, ar trebui să creeze front comun în ajutorarea lor", a declarat Pavel Riviş-Tipei.
Continuarea pe www.stiripesurse.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.