După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 21 august 2015

Pastor Ovidiu Petric – Aviz consumatorilor de violență ISIS

Aviditatea cu care se consuma informatia scrisă si video cu conținutul ororilor si atrocitatilor comise de extremiștii islamici care acționeaza cu creierele spălate si indoctrinate, este alarmant de îngrijorătoare.

Zilele trecute unul din redactorii marcanti ai prestigiosului ziar USA Today a semnalat tendința consumului excesiv de violenta in spatiul virtual. Accesarile filmulețelor postate de islamisti nu doar ca sunt vizionate la nesfârșit, dar au parte si de un trafic viral in rețetele de socializare.

Acest aspect este unul îngrijorător si ceea ce face nu este decat sa trădeze tendința decăzută a unei inimi corupte ce se manifesta si prin pacatul violentei.

De ce manifesta omul zilelor noastre un astfel de interes pentru acțiunile macabre si injositoare la adresa demnitatii umane? Răspunsul se regăseste tocmai in caracterul lumii in care viețuim. Suntem niște creaturi corupte de pacat, iar ca efect,  flamanzi dupa violentă.

Se pare ca nu exista zi sa nu circule viral pe rețetele de socializare cate o mostră a violentei macabre de tip ISIS pe care o preluam fără discernământ si o consumăm nedescriminatoriu.

Ceea ce se intalmpa însă cu consumatorul acestui tip de informație decadenta, ce degradează natura umană, este o condiționare a gândirii la un grad extrem de ridicat de violenta. Devenim imuni la o informație cu un astfel de caracter, ba chiar ajungem dependenți de consumul violentei virtuale, proces ce are loc astăzi nu doar prin imaginile fictive ale unui film artistic, ci prin imagini ce implica oameni reali, vieți reale, locuri si cazuri reale. Totul este real, insa mintea noastra este condiționata a le percepe tot mai vag prin aceasta expunere masiva la violentă.

Tu hotarasti ce vei face cand te vei confrunta zilnic cu un astfel de material in spatiul tau virtual. Il vei accesa sau il vei evita?


Pastor Ovidiu Petric

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.