După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 22 august 2015

John Piper va protesta Sâmbătă la o clinică Planned Parenthood

Pastorul John Piper, un lider evanghelist si autor a numeroase carti crestine, va participa la protestul care va avea loc sambata dimineata impotriva clinicilor de avorturi Planed Parenthood. El se va alatura celor peste 60 de grupuri pro life (pro viata) si este considerat a fi cel mai mare protest vreodata impotriva clinicilor de avorturi, dupa ce s-a aflat ca aceste clinici furnizeaza parti din corpul fetal laboratoarelor de cercetare.
Piper a explicat pe blogul sau motivul pentru care se alatura acestui protest: ,,Ei omoara fiinte umane in aceste clinici", a scris el. ,,Ii taie in bucati – de obicei. Cateodata, asa dupa cum se vede in cel mai recent video, ei reusesc sa scoata un „cadavru fetal intact.”
Astfel de practici care sunt aparate de lege, trebuiesc stopate si numai prin participarea tuturor acelora care iubesc si pretuiesc viata va avea un impact, pentru ca aceste legi sa fie schimbate.
Recent Federatia Nationala de Avorturi a initiat o actiune legala pentru a stopa ca aceste clipuri de video sa mai fie publicate. Tribunalul federal va tine o audiere in data de 27 August despre acest caz.
Sursa: Christianity Today – Planned Parenthood Subject of Nationwide Protest on Saturday (Traducere Agnus Dei)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.