După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 10 iunie 2015

Din ringul de box… la amvon: Campionul mondial Manny Paqcuiao va construi o mega-biserică

Abandonand viata de boxer, Manny Pacquiao, cunoscutul campion mondial a inceput constructia unei biserici si doreste sa devina pastor.
„Dupa anul 2012, Pacquiao a renuntat la bautura, la jocurile de noroc si la viata din lume, pentru a-L urma pe Isus”, a declarat pentru AFP consilierul sau spiritual, pastorul Jeric Soriano .
„Manny este un om care se teme de Dumnezeu. Inima lui Il iubeste cu adevarat pe Dumnezeu”, a spus Soriano. Pacquiao vrea sa devina pastor si construieste o biserica pe o suprafata de 6000 mp in orasul sau natal din Filipine, care se doreste a fi un templu de renastere spirituala, a adaugat Soriano.
Boxerul a cumparat cinci hectare de teren pentru viitoarea biserica, care se va numi „Cuvantul pentru toti”. Acesta va avea o capacitate de 5.000 de persoane si va fi finalizata in urmatoarele 18 luni.
Cladirea este de doua etaje si va fi utilizata ca lacas de cult, in timp ce cladirea anexa va servi ca scoală biblica si birouri administrative.
„Vreau sa las mostenire o casa a Credintei in Dumnezeu”, declara Pacquiao, care a investit o suma importanta in acset proiect.
„Indiferent cat voi investi in biserica, nu este nimic in comparatie cu ceea ce a facut Dumnezeu in viata mea. Constrim aceasta biserica pentru ca oamenii sa asculte ceea ce spune Biblia. Sa hranim saracii, sa ajutam vaduvele si sa educam copii vorbindu-le despre maretia Domnului. Asa spune Biblia si asta este ceea ce vom face”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.