După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 20 mai 2015

O mână de ajutor pentru Nepal!

În urma noului cutremur din Nepal, din data de 12 mai, situaţia s-a înrăutăţit, mai ales în zonele situate la distanţă de capitală, unde guvernul şi orgnizaţiile de ajutorare ajung mult mai greu.
Din acest motiv vrem să simţim cu cei în nevoie şi să fim gata să le oferim ajutor în această perioadă atât de dificilă.
      În urma cutremurelor din ultimele săptămâni foarte mulţi oameni au rămas fără locuinţe sau chiar preferă să doarmă sub cerul liber din cauza nesiguranţei pe care o simt în casele deja afectate de cutremurele repetate şi de mare intensitate.
        Văzând şi analizând situaţia de pe teren prin fratele Uday, soţul Silviei (fosta Costache), vrem să ajutăm şi noi sinistraţii cu alimente, apă, tablete pentru purificarea apei, pături, folie de plastic şi diferite scule pentru ca ei să-şi poată constui repede şi cât mai ieftin adăposturi unde să poată dormi.
          Dar mai mult decât orice ajutor, aceşti oameni au nevoie să Îl cunoască pe Dumnezeu şi, de asemenea, au nevoie să îşi reia viaţa.
      Silvia şi Uday ne ţin la curent cu situaţia din Nepal şi ne rugăm pentru ei, pentru siguranţa lor şi pentru felul în care Dumnezeu a ales să lucreze prin ei.

      Pentru că orice ajutor, cât de mic, contează foarte mult pentru cei de acolo, vă rugăm să ne contactaţi pe adresa de e-mail secretariatkairos@gmail.com sau la numărul de telefon:  0744 754 457.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.