După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 28 mai 2015

† Apel pentru ajutorarea Magdei Popescu!

Va binecuvantam in Numele Domnului!
Dorim sa va multumim pentru post si rugaciuni. Magda se odihneste foarte mult si se simte mai bine. Nu mai are dureri in corp unde sunt localizati nodulii cancerosi, a tinut tot felul de regimuri naturiste care au ameliorat putin durerea. Tumoarea din orbita in schimb creste foarte repede, sunt si noduli noi aparuti in jur.
Nadejdea noastra ramane in Dumnezeu!!! Aproape ca nu ne mai vine sa facem nimic in spital.. Stim ca ziua hotarata de Dumnezeu este aproape si tumoarea se va oprii atunci cand EL spune STOP!
Magda a inceput prima sedinta de chimioterapie, iar pentru inceput va face 4 sedinte, urmand joi, sambata si duminica. Fiindca ea a slabit destul de mult, o sora din biserica ne-a recomandat o injectie "Neulasta-PTR" care o va ajuta in intarirea sistemului imunitar, ea se ia la 24h de la fiecare sedinta de chimioterapie. Problema este ca aceasta injectie costa 1500 euro, dar aceasta sora a spus ca ne poate face rost de ea la 800 euro. Ne-a spus ca o VA AJUTA MULT !
Daca aveti posibilitatea si daca doriti sa va implicati financiar, sa ne sustineti in mod deosebit in aceasta lucrare, noi va putem lasa doua conturi.

Dumnezeul nostru care vede totul, sa va rasplateasca!
Multumim din suflet!!
+40762155209 
Daniel Popescu
Cu drag, Dani si Magda Popescu
Popescu Daniel
BCR
Swift Code: RNCB RO BU
RO86RNCB0485117968970001 - RON

Contul din Anglia
D Popescu
20-47-34
30917893

Vezi și:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.