După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 20 mai 2015

Adevărul.ro: De ce nu se mai face universitatea creştină de la Floreşti


Primarul din comuna clujeană Floreşti, cea mai mare comună din România, anunţa zilele trecute că proiectul construirii unei universităţi cu circa 10 milioane de euro, proiect al Asociaţiei Creştine Pro Integritate, nu se va mai realiza. Conducerea asociaţiei penticostale a cerut rezilierea contractului. 

Întrebaţi de ce, preşedintele asociaţiei, Mircea Cirţ, nu a spus decât că s-a renunţat la teren şi ulterior vor comunica mai multe informaţii.

Universitatea anunţată în urmă cu 2 ani că va fi ridicată în comuna clujeană Floreşti, cea mai mare comună din ţară, nu se va mai construi. Motivul? Asociaţia care a venit cu ideea, Asociaţia Creştină Pro Integritate, a anunţat că va rezilia contractul renunţând la ideea construirii campusului. Nu a spus de ce, după cum se poate vedea şi din declaraţia preşedintelui asociaţiei, omul de afaceri din Baia Mare, Mircea Cirţ, dată pentru ”Adevărul”: “Asociaţia Pro Integritate a renunţat la teren chiar dacă au fost cheltuieli cu acesta, iar la momentul potrivit vom comunica mai multe informaţii”. În urmă cu doi ani, omul de afaceri Mircea Cirţ, din Baia Mare semna, în calitate de preşedinte al Asociaţiei Pro Integritate (un ONG), un contract cu primăria din comuna clujeană Floreşti prin care urma să se construiască o universitate pe un teren de circa 10 hectare de teren în zona Cetatea Fetei din Floreşti. Proiectul cuprindea ridicarea sediului universitar cu săli de curs, spaţii verzi, teren de sport, dar şi internat pentru studenţi şi profesori. O investiţie de circa 10 milioane de euro.

Citeste mai mult: adev.ro/nol8lq

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.