După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 10 aprilie 2015

Pastor Ghiță Mocan – Sărbătoarea pascală și limbajul de lemn

Demult n-am mai văzut atâta clișeu și inepție într-un discurs despre creștinism. Am „căzut” pur și simplu peste interviul cu pricina și, dacă tot l-am văzut până la capăt, nu mă pot abține să nu vi-l împărtășesc. El se încadrează la rubrica „AȘA NU!”. Priviți-l pe nonșalantul profesor cum îndrugă argumente dintre cele mai subțiri, cum cade în ridicol de la o frază la alta. Este un monument de incoerență și superficialitate. Perorează pe subiecte înalte, pe care are grijă să le facă praf, să le desființeze din punct de vedere teologic și să le ducă în derizoriu.

Părintele George Istodor reușește să spulbere orice speranță întru bine și inteligibil. Temele puse în discuție – unele de o actualitate izbitoare – sunt tratate într-o manieră laconică. Ai impresia că s-au întâlnit două lumi care nu se întâlnesc nicăieri: cea a realizatorilor interviului și cea a invitatului. Ni se explică, enervant de senin, cum Biserica Ortodoxă niciodată nu s-a opus științei și progresului, cum problemele de bioetică (atât de stringente azi) sunt niște găselnițe mereu ale altora.

Continuarea pe www.coramdeo.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.