După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 16 aprilie 2015

Pakistan: Creștini arși de vii

Doi musulmani care erau in drum spre moskee, au oprit un baiat de 14 ani pe strada si l-au intrebat ce religie urmeaza. Baiatul le-a spus ca este crestin. Atunci cei doi musulmani au aruncat pe baiat petrol si i-au dat foc. Peste 55 la suta din corpul baiatului a fost ars.
Cu cateva ore mai tarziu,  organizatia FMI a raportat un alt incident similar in care s-a dat foc unui alt baiat pentru motivul ca era crestin. Ambele incidente au avut loc vineri 10 Aprilie 2015.
FMI a mentionat ca crestinii nu pot sa apeleze la guvern pentru ajutor, pentru ca guvernul este parte a acestor probleme. Sambata trecuta un barbat crestin a murit din cauza torturilor pe care le-a suferit dupa ce a fost arestat de politia pakistaneza datorita incidentelor de luna trecuta. Bataile ce i-au fost administrate, au fost asa de   severe incat i-au provacat moartea. Cu toate ca crestinii nu au pus la cale aceste revolte, ei sunt acuzati de acestea si zeci de crestini sunt in continuare arestati. In ultimile saptamani atacurile impotriva crestinilor au crescut tot mai mult, timp in care au fost bombardate biserici si scolile crestine au fost amenintate cu atacuri.
Sa ne rugam pentru crestinii din Pakistan si pentru toti crestinii din intreaga lume care sunt persecutati pentru credinta lor in Isus Christos.
Sursa: Charisma News   Traducere: Agnus Dei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.