După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 8 aprilie 2015

Noutate editorială: „O uşă pururi deschisă” - de Reema Goode


Colecţia cărţilor de mărturii din lumea musulmană s-a îmbogăţit din nou.
„O uşă pururi deschisă”, de Reema Goode este DISPONIBILĂ la preţul de numai 14,45 lei, cu o reducere de 15%.

„Iată, ţi-am pus înainte o uşă deschisă pe care nimeni n-o poate închide.”  Apocalipsa 3:8

Închipuiţi-vă un loc unde convertirea la creştinism este o faptă pasibilă de pedeapsă – şi pedeapsa este executată chiar de familia celui în cauză; unde Evanghelia se propovăduieşte pe ascuns, întrucât cei care sunt prinşi riscă să fie deportaţi; unde cei care se convertesc la creştinism sunt persecutaţi, izolaţi sau ucişi ca preţ al credinţei lor.

Reema Goode (pseudonim) şi familia ei sunt creştini care lucrează într-o ţară izolată din Orientul Mijlociu, unde toate aceste lucruri sunt reale. Totuşi, chiar sub ochii lor, lucrarea de misiune printre musulmani capătă o nouă dinamică. În ciuda obstacolelor, Dumnezeu deschide uşi miraculoase spre lumea islamică, iar numărul musulmanilor care vin la Cristos creşte în mod neaşteptat.

Prin această colecţie de povestiri personale, Reema ne invită să păşim alături de ea în mijlocul comunităţii islamice în care locuieşte, descoperind uşi deschise de Dumnezeu. În aceste crâmpeie din viaţa de zi cu zi dintr-un oraş musulman, ea înfăţişează câteva modalităţi inedite, creative, neaşteptate şi tulburătoare în care Dumnezeu deschide calea Evangheliei spre inima vecinilor ei, pentru a-L primi pe Cristos.

Aceste relatări încurajatoare, înălţătoare sau chiar hazlii, care ne parvin de la o familie aflată în mijlocul lumii islamice, vă vor inspira pe calea credinţei şi vă vor învăţa cum să vă rugaţi pentru musulmani şi pentru cei care slujesc printre ei. Cu siguranţă veţi fi întăriţi în credinţă, văzând cum lumina dragostei lui Dumnezeu străpunge într-adevăr şi cel mai gros întuneric.

Mai multe detalii: AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.