După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 11 aprilie 2015

Magda Popescu: Accept voia Lui să trec prin aceasta operație


Luni medicii au hotarat sa ma bage de urgenta in operatie!
La ultimul scan, care a fost saptamana trecuta, ei au vazut schimbari in rau si anume, tumoarea a decent destul de agresiva si se extinde in piele.
Sunt trei echipe ce vor venii luni sa ma opereze. medici si din Europa care au vorbit despre cazul meu non-stop si au hotarat impreuna cu medicul meu principal sa scoata absolut toata tumoarea impreuna cu ochiul, care spun ei, este plin cu cancer.
Chiar daca inainte era alt plan, acum au spus foarte clar ca situatia este atat de delicata incat nu mai exista optiuni.
Marti (31-03-2015) ei au operat 3 cazuri asemanatoare si toti au iesit bine din operatie, asta mi-au transmis!
Tot odata au recunoscut ca au datoria sa lucreze in echipa si impreuna cu Dumnezeu!!
Medicul a recunoscut ca a vazut minuni mari si ca Dumnezeu e cel ce vindeca, doar ca ei trebuie sa-si faca partea, si ca daca Dumnezeu ma vindeca pana luni, ei nu ma opereaza, dar daca nu, ma vor bagă in operație.
Chiar daca suna ciudat, sunt ferm convinsa ca Dumnezeu este in control si ca asa cum a controlat lucrurile pana acum, la fel de bine El lucreaza dupa planul Lui. Am stat de vb cu pastorii si m-au sfatuit acelasi lucru, daca Dumnezeu alege sa lucreze pana luni intr-un mod vizibil, Slava Lui, daca El nu lucreaza in acest mod. Accept voia Lui sa trec prin aceasta operatie. A lucrat si este deja un miracol ca umblu, mananc, sunt sanatoasa in trupul meu, de atata timp cu cancerul la ochi si totusi el a stat acolo, cand altii in atatea luni erau in ultima Faza!
Rugati-va si voi impreuna cu noi!

Luni, 13-04-2015 stim ca este o zi de sarbatoare dar te chem sa te alături intr-o zi de post cand Magda Popescu va intra in operatie. El sa lucreze cum stie mai bine. 


Cu drag Dani si Magda Popescu
Vezi și:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.