După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 26 aprilie 2015

† Lanț de post si rugăciune pentru Magda Popescu!


Pace vouă!
Un grup de tineri din UK, au hotarat sa intre in post necurmat, incepand de luni pana miercuri.

Daca simți împreuna cu noi, te poți alătura acestui lanț de post si rugăciune (in mod special pentru ziua de MIERCURI). 

Acum doua zile, am fost cu Magda Popescu, si Alina Bejere la Royal Free Hospital London. In timpul analizelor au descoperit inca doi noduli in partea dreapta a gatului, posibila imflamatie datorita infectiei sau posibila extindere a tumoareii. S-a facut biopsia la acesti nodului, iar luni 100% vom avea rezultatul biopsiei.

Medicii au pregatit-o pentru operatie, i-au facut analizele si un scan, iar operatia 80% ramane pentru data de 29/04/2015, la ora 8:00 Uk, iar ora 10:00 Ro. Operatia va dura 12 ore. 

Noi avem toata incredera in Dumnezeu, avem pace in inima si liniste ca El este in controlul situației.

Medical, este imposibil salvarea ochiului, au spus-o medicii. Noi știm ca Dumnezeul nostru are ultimul cuvant si cel mai puternic, cuvânt de vindecare si de viata.

Psalmistul spune: ...Chiar daca ar fi sa umblu prin valea umbrei mortii, nu ma tem de nici un rau, caci Tu esti cu mine... Aleluia. 

Multumim tuturor celor care a-ti fost alaturi de noi prin rugăciune, post si distribuirea mesajelor noastre . 

Dumnezeu sa va binecuvânteze!
Cu drag Dani si Magda Popescu
Vezi și:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.