După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 25 aprilie 2015

Florin Ianovici - Doar pentru tine

Psalmii 40:17 "Eu sunt sărac şi lipsit, dar Domnul Se gândeşte la mine. Tu eşti ajutorul şi izbăvitorul meu: nu zăbovi, Dumnezeule! "
Să nu te gândești că acest crâmpei de primăvară e pentru alții. Dumnezeu ți-l dăruiește chiar ție.
Să nu te gândești că bucuria e doar pentru cei cărora le merge bine. Dumnezeu are porția Lui de bucurie pregătită doar pentru tine.
Să nu te gândești că ziua de azi e o zi bună doar pentru alții. Dumnezeu a creeat această zi de izbăvire special pentru tine.
Să nu te gândești că Dumnezeu privește doar la alții. Chiar cum El privește spre tine cu dragostea unui Tată care te cunoaște pe nume.
Indiferența, tristețea, descurajarea, neîncrederea sunt otravă zilnică a celui rău.
Tu ridică-ți ochii și privește: verdele crud al primăverii, soarele blând de aprilie, verdele adolescentin al frunzelor, dar mai ales privește chipul Tatălui tău care te iubește…!
O zi specială pentru un om special, de la un Tată extraordinar!
Trăiește, bucură-te și pășește cu încredere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.