După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 11 aprilie 2015

Adevărul.ro: Paştele la neoprotestanţi. Cum sărbătoresc de fapt Învierea lui Hristos creştinii evanghelici


Învierea lui Iisus Hristos reprezintă cea mai mare sărbătoare creştină însemnată cu roşu în calendar de mai multe confesiuni religioase, printre care şi cea neoprotestantă. Ne-am propus să descoperim care sunt diferenţele de tradiţii şi percepţii ale creştinilor evanghelici faţă de cele ale creştinilor ortodocşi în perioada sărbătorilor pascale.

Într-o atmosferă prietenoasă, pe fundalul unor piese religioase cântate la ghitară electrică, pian şi tobe, membrii unei biserici Creştine Evanghelice din Chişinău, „Doxa Deo” s-au adunat pentru a marca un eveniment deosebit în istoria creştinităţii, Cina cea de Taină. Întreg procesul este foarte asemănător cu cel al împărtăşaniei la ortodocşi. „Cina cea de Taină este un fel de împărtăşanie pe care noi, de altfel o luăm în fiecare lună. Pâinea ruptă este un simbol al frângerii trupului lui Hristos, iar vinul e simbolul sângelui acestuia. Nu e o regulă bătută în cuie, unele biserici fac această împărtăşanie în fiecare săptămână”, explică Dumitru Butnari, unul dintre pastorii bisericii care se ocupă de programele şi evenimentele pentru tineri.

Citeste mai mult: adev.ro/nmnbw3

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.