După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 24 martie 2015

† Un nou apel la rugăciune pentru Magda Popescu!

Dumnezeul nostru ramane credincios!! 
Pe 23 Martie am fost la Spitalul Moorfields Eye din Londra impreuna cu Catalin Oprescu si Dani Sandu, unde ne-am intalnit cu Dr. Jimmy Uddyn, cel care o va opera pe Magda. Spre uimirea noastra, domnul doctor a pus problema diferit de cum ne asteptam, si anume ne-a propus doua variante:

1. O opereaza si ii scoate totul, tumoarea si ochiul si dupa care o vor recostrui estetic. 
2. Ii pastreaza ochiul si curata tumoarea atat cat se poate, dar nu garanteaza vederea cu ochiul respectiv.


Ne-a dat timp doua saptamani sa ne gandim la una dintre variantele propuse.
Noi, Dani si Magda Popescu, vrem sa va propunem sa ne susutineti in continuare cu cateva zile de post si rugaciune, pentru ca avem mare nevoie acum!!! Ganditi-va ca ar fi mama, tatal, sotia sau cineva drag din familie.. cum ar fii rugaciunile voastre atunci? Daca ai doi ochi sanatosi, da-I slava lui Dumnezeu pentru ca sunt oameni care nu-i au.
Postul va incepe de pe data de 1 Aprilie pana pe 10 Aprilie, si cerem de la Dumnezeu doua lucruri:
- sa desavarseasca lucrarea de vindecare
- sa ne dea cuvintele potrivite pentru a-l vesti pe El!

Multumim!!
Dani si Magda Popescu


Vezi și:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.