După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 6 martie 2015

Lanţ de post şi rugăciune 2015

O chemare la trezire
prin sfinţire, smerenie şi mijlocire
pentru înaintarea Evangheliei

Lanţul de post şi rugăciune este o iniţiativă  începută după modelul marii treziri din timpul moravienilor (anul 1700) care erau caracterizaţi de: unitate, pasiune şi implicare în misiune (ei au trimis 100 de misionari în 25 de ani, mai mult decât a trimis întreaga biserică protestantă în 200 de ani de la Reformă). 
     Ce a stat la baza întregii mişcări spirituale care i-a cuprins şi care s-a transmis prin ei?   Dedicarea lor pentru RUGĂCIUNE. Moravienii au avut un lanţ de rugăciune care a durat 100 de ani, 24 de ore din 24, 7 zile pe săptămână.
 
        Obiectivele principale ale Lanţului de post şi rugăciune sunt: sfinţire, smerenie şi mijlocire pentru înaintarea Împărăţiei lui Dumnezeu.
Aceste obiective sunt extrase în principal din rugăciunea Mântuitorului pentru ucenicii Lui, din Ioan cap.17: Sfinţire prin Cuvânt, unitate în smerenie şi dragoste pentru a face cunoscută Împărăţia lui Dumnezeu şi mesajul Evangheliei.
 
       Matei 9:14-15Atunci ucenicii lui Ioan au venit la Isus, şi I-au zis: De ce noi şi fariseii postim des, iar ucenicii Tăi nu postesc deloc?
Isus le-a răspuns: Se pot jeli nuntaşii câtă vreme este mirele cu ei? Vor veni zile, când mirele va fi luat de la ei, şi atunci vor posti.
 
      Ioel 1:14: Vestiţi un post, chemaţi o adunare de sărbătoare; strângeţi pe bătrâni, pe toţi locuitorii ţării, în Casa Domnului, Dumnezeului vostru, şi strigaţi către Domnul.
     Ioel 2:11-12: Domnul face să tune glasul Lui înaintea oştirii Sale, căci tabăra Lui este foarte mare, şi cel ce împlineşte cuvântul este puternic. Dar mare este ziua Domnului şi foarte înfricoşată: cine o poate suferi? Dar chiar acuma, zice Domnul, întoarceţi-vă la Mine cu toată inima, cu post, cu plânset şi bocet!
 
      Ziua Domnului este aproape... Cum o aşteptăm?
 
    Pentru că ne pasă de Împărăţia lui Dumnezeu, ne dedicăm postului şi rugăciunii pentru ca Domnul să trezească în noi dorinţa de sfinţire, de dragoste pentru Dumnezeu şi semeni şi să ne dea putere să ducem Evanghelia celor din jurul nostru şi până la marginile pământului.
 
Despre Post (link pentru detalii despre post - Postul. Însemnătatea postului)
Implică-te! (link către secţiunea de înscrieri - http://postsirugaciune.ro/inscrieri-post-si-rugaciune)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.