După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 14 ianuarie 2021

Daniel Brânzei 🔴 Un spital cât o predică

Sunt la spitalul Șt. Jude din apropierea casei. Motivele sunt Covid și o pneumonie din care se poate muri f repede.

Nu acesta este subiectul, ci St. Jude.

Doctoral mi-a recomandat sa nu vorbim, sa nu scriem. Mintea sufocatilor o ia razna si vorbesti prostii. Nici acesta nu este subiectul. Am mai facut-o.

Vreau sa spun ceva după ce m-am gândit doua zile.

Oare de ce numai catolicii au St. Jude?

Numele Jude sau “Iuda”, laudă în limba română, a apărut in competiția dintre doua neveste pentru inima bărbatului lor, Iacob

Dumnezeu a văzut ca Iacob iubea pe Rahela și i-a dat copii … lui Lea.

Primul a fost Rubén, ca un strigat de biruință: “Iată fiu!”

A apărut apoi Simeon … Degeaba!

A aparut Levi: de data aceasta sufletul lui se va lipi de mine…

Dar Iacov iubea pe Rebecca.

Când a pus armele jos in conflictul omenesc cu rivala, Lea i-a dat celui de al patrulea un nume legat de mulțumire fata de Dumnezeu: “Iuda”, voi lauda pe Domnul.

A fost una din cele 12 seminții, cea a lui David, cea regală!

A fost suficient însă un singur nebun, un singur netrebnic să strice pentru noi acest nume: Iuda Iscarioteanul care L-a vândut pe Fiul lui Dumnezeu. Nici un roman nu și- ar mai numi azi copilul … Iuda!

Doar catolicii!!

La spitalul St. Jude.

Este singura teologie care are tăria și subtilitatea de a sublinia capacitatea răscumpărătoare a lui Isus, El însuși … din Iuda, iudeu.

Numai Isus poate scoate, in ciuda existentei unui Iscarioteanul, numele acesta din istorie, sa-l spele bine și să-l ridice pe culmile împărăției mesianice viitoare.

David va fi din Iuda.

Isus Christos va fi din Iuda.

Sfințenia va fi iar marca celor cu numele Iuda!!!

Acum mergeți și spune-ți aceasta și tuturor Evanghelicilor.

Le-o trimit eu, cel internat, cu viitor sau nu, la St. Jude.

P.S. – Ora pro nobis. Am mai multă nevoie ca oricând. Dacă voi trece cu bine am sa încerc un articol reportaj de pe puntea dintre doua lumi. Grozav!!!

Daniel Brânzei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.