După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 2 martie 2015

Florin Ianovici - Biruind pe cel rău!

Psalmii 119:103 "Ce dulci sunt cuvintele Tale pentru cerul gurii mele! Mai dulci decât mierea în gura mea!"
În ziua în care credincioșii vor acționa după biblie atunci diavolul nu va mai avea putere. Rănile, durerile și suferința credincioșilor sunt reale, dar la fel de real e și faptul că nu locuiește în noi, din belșug, Cuvântul lui Dumnezeu și atunci nu biruim răul cu bine ci răspundem firesc răului.
Conflictul cu semenul este un șireltic al celui rău de a-ți abate privirea de la ceea ce contează cu adevărat: mântuirea sufletului tău.
De aceea:
Când oamenii te mint să nu uiți: Proverbele 12:19 "Buza care spune adevărul este întărită pe vecie, dar limba mincinoasă nu stă decât o clipă. –"
Când oamenii te părăsesc să îți amintești: Psalmii 27:10 "Căci tatăl meu şi mama mea mă părăsesc, dar Domnul mă primeşte."
Când oamenii sunt vicleni să crezi că: Proverbele 11:3 "Neprihănirea oamenilor cinstiţi îi cârmuieşte fără teamă, dar vicleniile celor stricaţi le aduc pieirea."
Când oamenii te folosesc tu : Matei 5:42 Celui ce-ţi cere dă-i; şi nu întoarce spatele celui ce vrea să se împrumute de la tine.
Când oamenii îți fac rău tu să spui: Geneza 50:20 "Voi, negreşit, v-aţi gândit să-mi faceţi rău: dar Dumnezeu a schimbat răul în bine, ca să împlinească ceea ce se vede azi…"
Este un timp al înarmării cu muniție sfântă pentru că războiul spiritual este în toi. Să nu fim naivi fraților: orice credincios este o prioritate pe agenda duhurilor răutății.
Cântărește-ți și evaluează caracterul și elimină orice fisură pentru ca cel rău să nu te poată folosi pe tine împotriva ta. Folosește durerea pentru a lecui durerea.
Și nu uita: cu cât e mai dulce Cuvântul Său, cu atât e mai amară lumea!
Florin Ianovici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.