După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 2 martie 2015

Academia Liderilor Creştini

Misiunea ALC :
Pentru a echipa oamenii să ia inițiativă și să conducă pentru Hristos în casele lor , biserici , comunități și societate.
Credem ca Biserica lui Hristos are cei mai buni ambasadori ai imparatiei lui Dumnezeu, in orice domeniu al societatii si deaceea cred ca e important sa echipam oameni integrii si de caracter, care sa duca valorile imparatiei lui Dumnezeu in toata lumea!
Echiparea oamenilor pentru a deveni excelenti lideri ai Impărătiei lui Dumnezeu, ridicând… standardul de lideri crestini.
Valori de bază :
1. Isus este focusul nostru ! Totul este pentru slava Lui . Noi suntem sub domnia Lui.
2. Biblia este autoritatea ! Tot ce facem trebuie sa ia fiinta din revelatia adevarului biblic!
3. Relatiile sunt fundamentale în tot ceea ce facem !
4. Chemarea noastră este ucenicizarea pe termen lung !
5. Valoarea unei persoane depinde de felul in care isi urmăreste scopurile in viață si isi administreaza timpul!
6. Un bun lider este un bun urmas, deaceea toti liderii trebuie sa fie buni ucenici !

Program/desfasurare:
Academia se desfăsoară pe o perioada de doi ani de zile. Intâlniriile se desfasoara in a doua sambata a fiecarei luni pe parcursul a 5-6 ore.
Intâlnirile vor fi la Arad, la sediul Bisericii Râul Trezirii si vor putea fi online pentru cei care sunt din afara judetului prin programul skype.
Inscriere si conditii
Inscrierea se face la adresa de email: academiadelidericrestini@gmail.com si trebuie sa completati formularul de inscriere si sa il trimiteti apoi la adresa sus mentionata!
Semnarea unui angajament de fidelitate, ascultare, practica si de consecventa care se poate trimite pe email pentru cei care frecventeaza academia online.
Accesul la inscriere este liber si gratuit!
Note:
Prezenta la intalniri (inclusiv online pentru cei de departe ) trebuie sa fie integrala iar in cazul absentelor nemotivate (cazuri foarte speciale si nu mai mult de doua absente), studentul se autoexclude din academie. E important de stiut ca si cei care lipsesc trebuie sa recupereze integral cursul din ziua respectiva!
Intalnirile sunt sustinute de Samuel Caba iar periodic o sa avem invitati lideri crestini care sunt in parteneriat cu Samuel Caba Ministry !
Mai multe informatii puteti gasi pe pagina de Facebook

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.