După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 27 noiembrie 2014

Pastor Ovidiu Petric: DNA-ul românesc și ADN-ul omenesc

Saptamana trecuta procurorul sef al Direcției Naționale Anti-corupție (DNA) Laura Codruta Kovesi a acordat un amplu interviu in exclusivitate pentru ziare.com. In acest cadru al diverselor explicații pe tema justitiei mi-a atras atentia la un moment dat urmatoarea remarca:

"Mi-e greu sa explic de ce persoane care se stiu vizate de DNA continua sa comita fapte penale. Se stie ca DNA e cu ochii pe toate contractele si totusi se cere si se da mita in continuare" a declarat procurorul sef DNA, Laura Codruta Kovesi in interviul acordat Ioanei Ene, un jurnalist de marca din presa romana.

Cand un om cu o asemenea poziție rămâne fara explicații in propriul domeniu de activitate, răspunsul poate trebuie căutat in alta parte, nu la DNA, ci in ADN-ul omenesc.

Oamenii se stiu vizati de aceasta institutie justitiara majora a României si cu toate acestea isi continua orbeste si parca neatingheriti actele de coruptie sau in cuvintele procurorului șef "continua sa comita fapte penale".

Care sa fie explicatia in fata acestui sumbru peisaj? De ce omul parca inconstient, continua sa repete aceleasi greseli si nu e dispus sa învețe nimic din ele?

Omul corupe si este corupt deoarce natura sa insasi este corupta. Lacomia nestavilita a omului este rezultatul pacatoseniei sale innascute. DNA-ul se ocupa de rezultatele pacatului, de produsul naturii pacatului din om.
Perspectiva biblica asupra naturii umane este clară: omul este păcătos si nimic bun nu locuiește in el.

Biblia il declara pe om totalmente păcătos. In teologie, omul este privit ca fiind total corupt, total depravat, total păcătos. Omul nu isi manifesta potențialul maxim al pacatoseniei, fiind constrâns de diverse aspecte sociale, educationale, religioase, naturale. Omul nu poate sa nu păcatuiasca. Iar bunătatea pe care o mineaza si o manifesta nu are capacitate mântuitoare.

Salutam acțiunile DNA-ului si suntem stupefiati de potențialul păcatoseniei omului. Dorim soluționarea cazurilor anchetate de justiția romana, insa credem ca reforma profunda a societății angreneaza o natura umană schimbată radical pe plan spiritual. DNA-ul este necesar, in cazul României pe langa celelalte instituții ce aparțin justitiei, pentru un echilibru social prin combaterea corupției. Ceea ce schimba insa natura umană păcătoasă este intalnirea personala a fiecărui om cu Cristos, cu adevarul Scripturilor, cu Duhul Sfânt care transforma omul intr-o creatura noua prin lucrarea regeneratoare de care omul va fi constient.

Singura soluție viabila ce poate veni in ajutorul justitiei pe termen lung este una ce implica schimbarea naturii spirituale a omului, altfel DNA-ul va avea in continuare un ritm furibund de lucru tratand consecintele unui ADN păcătos incurabil.

Ovidiu Petric - pastor Biserica BUCURIA Lugoj

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.