După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 3 noiembrie 2014

Camerun: 82 de familii cazate într-o biserică

Din Aprilie  2014, Boko Haram a inceput persecutiile in Camerun, unde multi crestini persecutati s-au refugiat din Nigeria.
Organizatia Open Doors (Usile Deschise) a avut recent prilejul sa se intalneasca cu acesti crestini in Camerun, care au fost fortati sa se stramute din cauza atacurilor grupului terorist Boko Haram. 82 dintre aceste familii sunt acum cazate intr-o biserica locala. ,,Ne-am luat de mana si apoi mai multi dintre noi ne-am rugat pentru ei”, a spus Andre, un lucrator pentru Open Doors.
,,Va multumim ca ne vizitati ca sa ne mangaiati”, a spus Ichako, care este unul din acesti refugiati. Organizatia Open Doors ii va sprijini pe acesti refugiati cu ajutor de urgenta si consiliere traumatica. 
Ajutati si sprijiniti pe crestinii care sunt fortati sa fuga si sa paraseasca casele lor, datorita credintei lor in Isus Christos! 
Gruparea terorista nigeriana, pe care multi o numesc "secta religioasa", Boko Haram, distruge biserici si ucide crestini. Multi dintre crestinii nigerieni au parasit Nigeria si s-au refugiat in Camerun. La inceputul anului 2014, Boko Haram s-a extins si in Camerun, unde vaneaza crestinii nigerieni  refugiati. 
Militantii din grupul Boko Haram au omorat peste 30 de civili si au ars doua biserici in doua atacuri sustinute pe data de 15-16 octombrie, in orasele Amchide si Limani, situate la granita din nordul Camerunului. Ministerul Apararii din Camerun, Edgar Alain Mebe Ngo’o, a declarat ca membrii puternic inarmati ai gruparii Boko Haram au trecut frontiera nigeriana cu vehicule blindate si au atacat satele din jur. El a mai adaugat ca armata a impins inapoi atacul, omorand 107 de militanti  in timp ce 0pt soldati camerunezi si-au pierdut viata.
Un locuitor al orasului Amchide a spus organizatiei de ajutorare Open Doors (Usile Deschise) ca cei care au fost omorati au fost in marea majoritate nigerieni.  Bisericile distruse de rebeli fac parte din Uniunea Bisericilor Evanghelice din Camerun si Biserica Catolica. Camerun imparte o frontiera de 1 240 de mile (1 996 km) cu Nigeria, unde Boko Haram a pornit o insurgenta sangeroasa in ultimii cinci ani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.