După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 2 noiembrie 2014

Biserica Adventistă lansează prima sa Biblie de studiu pentru femei

Departamentul Misiunea Femeii al Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea a lansat luna aceasta Biblia pentru femei, prima Biblie de studiu creată de Biserica Adventistă special pentru femei.
Biblia pentru femei, publicată de Safeliz Publishing House, este o versiune New King James a Bibliei care oferă mai mult de 100 de comentarii, materiale de studiu și prezentări ale personajelor biblice feminine importante sau mai puțin cunoscute.
Toate articole au fost scrise de femei adventiste.
Directoarea Departamentului Misiunea Femeii Heather-Dawn Small a spus că ea speră ca noua resursă să încurajeze femeile să citească mai frecvent Biblia.
„Suntem foarte fericite că am putut oferi această resursă pentru a le încuraja pe surorile noastre din toată lumea în călătoria lor alături de Dumnezeu, pentru a motiva femeile care nu prea citesc Biblia să o facă”, a spus Small. „Am dorit să le oferim femeilor instrumente care pot fi folosite în studiul personal al Bibliei și atunci când le oferă studii biblice altora.”
Small a spus că a încercat să realizeze acest proiect timp de patru ani, însă fără succes. Safeliz, o editură adventistă din Spania, a abordat-o în urmă cu 18 luni. Cele două entități au petrecut următoarele cinci luni adunând articole ale scriitoarelor adventiste din toată lumea.
Principalele patru autoare sunt Jo Ann Davidson, profesoară de teologie sistematică la Seminarul Teologic Adventist din cadrul Universității Andrews; Carla Gober, directoarea centrului pentru viață spirituală din cadrul Universității Loma Linda, Elizabeth Talbot, vorbitor/director al Institutului Biblic Isus 101; și Hyveth B. Williams, profesoară de omiletică a Seminarului Teologic Adventist din cadrul Universității Andrews.
Biblia pentru femei include și articole scrise de mai mult de 40 de alte femei din toată lumea. Aceasta include, de asemenea, fotografii ale unor opere originale cu privire la femei din Biblie, ca și o serie de studii biblice. „O femeie ar putea oferi oricui studii biblice, folosindu-se de Biblia ei”, a spus Small.
Președintele Bisericii Adventiste Ted N. C. Wilson, s-a rugat pentru cele ce vor folosi noua Biblie pentru femei în cadrul Consiliului Anual ce a avut loc săptămâna trecută, spunând că aceasta va fi o binecuvântare pentru femei din toată lumea.
Biblia pentru femei este disponibilă în engleză, franceză și spaniolă la adventistbookcenter.com.
Sursa: AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.