După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 28 octombrie 2014

Pastor Prof. Daniel Fodorean: Cum să-i primească evanghelicii pe politicieni?

S-a incins blogosfera crestina dupa vizita premierului Victor Ponta la Universitatea Emanuel din Oradea  in data de 24 Octombrie. Am incercat sa evit comentarii de tip atac la persoane sau la institutii, si aceasta nu datorita faptului ca evenimentul pus in contextul mai larg al activitatii evanghelice nu ar fi oferit munitie suficienta, ci pentru ca este mult mai folositor sa discutam principial decat circumstantial.
Prezenta candidatilor la intilnirile evanghelicilor cred ca poate fi benefica:
1. Daca sunt intrebati cu privire la subiecte specifice legate de valorile crestine, si nu daca sunt lasati sa isi transmita discursul “adaptabil” pentru fiecare context.
2. Daca sunt invitati pe cat posibil toti candidatii pentru a cunoaste punctul de vedere al fiecaruia.
3. Daca nu este inlocuit timpul de inchinare si predicarea Cuvantului cu discursuri politice. De preferat ca astfel de intilniri sa aiba loc in alt timp decat cel stabilit in mod regulat pentru inchinare.
4. Daca crestini sunt ajutati sa abordeze critic realitatea prezenta in lumina adevarilor biblice eterne, fiind smulsi din rationamentele materialist-umaniste ale campaniilor electorale, adica eliberati de gandirea lumeasca si in acest domeniu.
In SUA am cunoscut o organizatie crestina care trecea prin “filtrul” valorilor spiritual-morale toti candidatii pentru alegeri locale si prezidentiale, folosind chestionarele ca si instrument de lucru, iar rezultatul acestui chestionar era pus la dispozitia tuturor evanghelicilor. Ei nu se pronuntau in nici un fel asupra candidatilor, incercand sa orienteze votul celor din bisericile evanghelice. Probabil ca o astfel de abordare ar fi mult mai sanatoasa decat vizitele candidatilor la serviciile divine ale bisericile noastre, orientand in mod discriminatoriu optiunea de vot, generand critici si intrebari cu privire la eveniment, cat si deturnand scopul intilnirilor noastre.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.