După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 3 octombrie 2014

O nouă carte de Iosif Ţon: Bunătate, Adevăr și Dreptate

Bunătate, Adevăr și Dreptate

În aceste trei cuvinte rezumă Apostolul Pavel, în Efeseni 5:9, ce înseamnă să fii lumină în această lume. Aceste trei cuvinte, spune Domnul Isus în Matei 23:23, cuprind în ele toată legea și toți proorocii (traducere după aramaică). Aceste trei lucruri trebuie să le apere un om al lui Dumnezeu, spune David în Psalmul 45:4 (traducere din ebraică).

Toți filosofii care au încercat să creeze un sisten de gândire complet au căutat să reducă totul la un cuvânt, la câteva cuvinte, sau la o frază.

Sfânta Scriptură, sistemul de gândire pe care ni-L oferă Dumnezeu, cuprinde totul în aceste trei cuvinte: Bunătate, Adevăr și Dreptate.

Considerăm că în ele se cuprinde întreaga soluție a lui Dumnezeu la problemele omenirii. Vom urmări, deci, conceptele acestea atât în Vechiul, cât și în Noul Testament. Pe traseu vom descoperi că ele cuprind esența credinței creștine, esența adevăratului creștinism!

Cine n-ar fi interesat să descopere cheia fericirii umane și soluția lui Dumnezeu la problemele omenirii?

Din data de 4 octombrie vom începe publicarea acestei cărți în formă de serial, câte un fragment publicat la interval de două zile.

Îl vom publica în site-ul nostru, iosif-ton-mesaje.eu. Site-ul poate fi accesat și prin adresa iosifton.com

Oricine vrea să le republice în alte părți este liber să o facă, indicând sursa.
Iosif Ţon

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.