După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 4 octombrie 2014

Botez în Penitenciarul de Tineri și Minori din Craiova


Am petrecut cateva zile de neuitat în zona Olteniei. Totul a culminat cu un botez Nou Testamental în Penitenciarul de Tineri și Minori din Craiova. Zece persoane s-au mai adăugat la cele 21, care împreună formează Biserica Emanuel din Penitenciar.

Am avut bucuria deosebită de a fi împreună cu noi la acest eveniment (de care Cerul întreg s-a bucurat), pe fratele pastor Cristi Barbosu, împreună cu câțiva cântăreți din grupul de laudă și închinare al bisericii. A fost minunat. Dumnezeu ne-a vorbit atât prin cântare, cât și prin Cuvânt.

Deasemenea am avut binecuvântarea să-l avem cu noi și pe Cristian Florea (un preot întors la Dumnezeu), care a fost folosit de Domnul. Dar pentru cei ce doresc să fie binecuvântați, cum am fost și noi cei prezenți acolo, v-am pus la dispoziție link-urile de mai jos, unde puteți viziona întreaga lucrare.

Vă rog să vă faceți timp să vizionați întregul program, fiindcă sunt convins că veți fi binecuvântați. Mulțumesc tuturor celor care ne purtați în rugăciunile voastre. Domnul Isus să vă răsplătească cu tot ce aveți nevoie. Vă iubim în Domnul și vă binecuvântăm.


Cu dragoste sfântă,     Mike Olari        Family to Family Romanian Outreach


Vezi și articolul:

Biserica Emanuel din penitenciar se întărește...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.