După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 2 octombrie 2014

Biserica Baptistă din Akron, 100 de ani de lucrare

Dragi frati si surori, iubita biserica a lui Hristos!

Prin harul Domnului Biserica Baptistă din Akron, Ohio a trecut de vârsta istorică a celor 100 de ani de existență. Astăzi vrem si noi să spunem „Ebenezer” până aici Domnul ne-a ajutat!

Românii care au semănat primele boabe de credință creștină pe colinele și văile Statului Ohio au plecat spre cele veșnice dar ne-au lăsat în urmă o mărturie greu de egalat.

Frați scumpi ca George Maghiar, George Moțiu, Avram Gredys, Wiliam Ambrozie, Mihai Borha, Ștefan Stuparu, Ioan Ciurdar, Iosif Ardelean, Simion Cure și altii au slujit cu demnitate comunitatea baptistă română din valea statului Ohio. 

Cu această ocazie Biserica Baptistă din Akron, Ohio vrea mai întâi de toate să mulțumească lui Dumnezeu pentru biruința și purtarea de grijă în cei peste o sută de ani de existență iar în al doilea rând să aducem această mărturie generației actuale. Vrem cu această ocazie să semănăm în inima generației tinere credința nestrămutată a Sfintelor Scripturi și să vorbim mai mult despre ”Bunătatea și Credincioșia” lui Dumnezeu.

Mottoul întrunirii noastre am dori să fie „Bunătatea Lui ține în veci, și credincioșia Lui, din neam în neam.” (Psalmul 100:5b)

Întrunirile noastre vor avea loc la Biserica Baptistă Română din Akron, Ohio care este situată la adresa: 1243 Bottler Rd, Uniontown, Ohio, 44685 în zilele de 18, 19, 25, 26 Octombrie 2014. In acest scop am dori să cunoaștem cât mai curând posibil la care din întrunirile noastre doriți să participați și dacă este posibil câți frați și surori din Biserica dumneavoastră doresc să fie prezenți la întrunirile noastre.

Vă rugăm frumos să trimiteți confirmarea dumneavoastră prin E-mail la adresa gcotlet@camoh.org până la data de 10 Octombrie 2014.
Păstor Viorel Clintoc
Diacon Dan Susman

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.