După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 26 septembrie 2014

Scrisoare misionară: Familia Gabriela şi Raja Rai, India

Dragii noştri,

   A trecut ceva timp de când nu am reuşit să vă scriem. Prin harul Domnului suntem bine, deşi am trecut printr-o perioadă mai grea. Eu am fost mai mult bolnavă în ultimul timp, dar slavă Domnului că s-a îndurat de mine şi am trecut cu bine şi peste boală şi sunt mai bine. Vă rog să vă rugaţi să îmi dea Domnul sănătate şi putere să duc sarcina cu bine la capăt. Aici, în India, sunt multe provocări şi greutăţi, în special în anotimpul ploios (care încă mai continuă din plin). Dar ne punem nădejdea în Domnul ca să ne păzească şi să ne poarte pe braţele Sale.

   A venit vremea să mergem din nou să depunem actele pentru o nouă viză şi, cu ajutorul Domnului, mâine vom merge în Darjeeling. Vă rugăm să ne păstraţi în rugăciune ca Domnul să ne ocrotească pe drum şi bebe să fie bine în timpul călătoriei pe drumuri pline de gropi şi noroi. De asemenea, rugaţi-vă să depunem cu bine documentele şi să putem primi o nouă viză mai lungă şi să nu avem probleme în perioada următoare, când trebuie să nasc şi apoi bebe va fi prea mic pentru a călători. Toate acestea le aducem înaintea Tatălui nostru care ne cunoaşte toate nevoile şi în El ne punem toata încrederea.

   De asemenea, rugaţi-vă pentru nevoile noastre, pentru a plăti noua viză şi pentru toate cheltuielile care vor veni odată cu naşterea.
Mai sunt mai puţin de două luni şi aşteptăm cu nerăbdare să ţinem în braţe minunea pe care Domnul ne-o dăruieşte şi ne rugăm ca Domnul să ne ajute să fim părinţi buni şi să ne călăuzească să ne creştem copilaşul în temere de El şi pentru a-L cunoaşte pe Domnul de mic.

   Chiar dacă eu nu am reuşit să mă mai implic în lucrare aşa de mult, Raja continuă să se implice în slujire în biserica din Gorubathan şi, împreună, continuăm să ne rugăm pentru viitorul apropiat pentru plantarea unei biserici într-un loc unde ne va chema Domnul. Vă rugăm să continuaţi să vă rugaţi ca Domnul să ne folosească oriunde suntem şi să continue să ne pregătească pentru a-I fi cât mai folositori în lucrare şi a-I aduce slavă!

  
 Vă mulţumim că sunteţi alături de noi!
   Domnul să vă binecuvinteze din belşugul harului Său!

Cu dragoste în Domnul,
Gabriela şi Raja Rai

Gabriela Rai este membră a Bisericii Baptiste Nr. 2, Speranţa, din Braşov şi slujeşte pe câmpul de misiune alături de Biserica Harul, din Jalpaiguri, India, în lucrarea cu copiii şi cu femeile.
Pentru a susţine şi financiar lucrarea în care este implicată Gabriela, este deschis următorul cont:
RON RO95 WBAN 2511 0000 8380 1052  Banca Intesa Sanpaolo, Sucursala Piaţa Sfatului, Braşov
 Adresa de contact: gabi7us@yahoo.com

Vezi şi celelalte scrisori misionare în pagina:

Puls misionar român

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.