După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 14 septembrie 2014

Pastor Remus Runcan: Buy one chair challenge!

Poate că ai  auzit  sau ai  fost  provocat de  un prieten pentru  ICE BUCKET CHALLENGE. Îndrăznesc să te provoc și eu la un proiect mult mai folositor pentru sufletul tău, el se cheamă BUY ONE CHAIR CHALLENGE. În ce constă acest proiect pe scurt? 
În ultimii 7 ani, cu ajutorul și călăuzirea lui Dumnezeu, noi cei de la Biserica Maranata din Timișoara am reușit să construim un nou sanctuar într-unul din cele mai populate cartiere ale orașului.  Ceea  ce  în  urmă  cu  câțiva  ani  părea  doar  un  vis,  datorită  generozității  multor credincioși, e acum o realitate. 
Ne-am propus ca inaugurarea să aibă loc pe 5 octombrie 2014. Pregătirile sunt în toi și ziua cea mare se apropie cu pași repezi, însă în momentul de față ne confruntăm cu lipsa fondurilor pentru scaune – de unde și numele provocării BUY ONE CHAIR CHALLENGE. Ne-am propus ca fiecare din noi să provoace unul sau mai mulți prieteni să cumpere un scaun. Scaunul pe care îl cumperi poate deveni scaunul confortabil al unui prieten necreștin pe carete gândești să îl inviți la un serviciu de dimineață sau la o seară de evanghelizare.
Un scaun din sală costă 66 de lei, iar unul pliant pentru balcon costă 150 lei. Nu o să afle prea multe persoane despre gestul tău plin de dragoste, dar Dumnezeu, care vede în ascuns, îţi va răsplăti – Matei 6:4
Mai multe informații poți obține de pe site-ul scaune.maranatatm.ro, prin e-mail la: rpruncan@yahoo.com sau la telefon 0731 356778. Dacă dorești să cumperi unul sau mai multe scaune poți face o donaţie în contul Bisericii Baptiste Maranata: RO33 BTRL 0360 1205 K458 75XX, Banca Transilvania, Sucursala Timişoara.
Poți trimite acest mesaj de provocare și prietenilor tăi, astfel îi vei încuraja să te urmeze într-o cauză caritabilă, concretă, iar ei vor avea posibilitatea să facă o faptă bună.
 Pastor Remus RUNCAN

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.