După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 15 septembrie 2014

Pastor Daniel Fodorean: "Am mulțumit Bisericii pentru oportunitatea de a sluji 20 de ani"

Astazi la Biserica Golgota din Constanța am finalizat procesul de tranzitie pastorală generat în luna Ianuarie. A fost ultima duminica în care am predicat în calitate de pastor al bisericii Golgota. 

Am mulțumit Bisericii pentru oportunitatea de a sluji 20 de ani. Au fost emoții, lacrimi de bucurie, cuvinte de apreciere și de aduceri aminte. Ne-am rugat pentru noul pastor al bisericii. 

Tuturor care ați fost parte în Biserica Golgota (Km4) în acești 20 de ani și sunteți plecați în prezent vă mulțumesc pentru timpul petrecut împreună. Pastorul Bisericii Golgota din Constanța este Bradean Sergiu Marius.

Acesta este un material realizat de Daniel Fodorean si prezentat in serviciul divin al Bisericii Golgota din 14.09.2014 cu ocazia predarii stafetei pastorale. Retragerea din lucrarea pastorala a Bisericii Golgota a pastorului Daniel Fodorean si instalarea pastorului Sergiu Bradean.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.